Hobro Skadedyr er erfarende i fuglesikring af boliger m.m. Har du/i fugle på boligen kan det forårsage skader fra fuglenes ekskrementer. Da fugle er smittespredere kan det ikke anbefales at private giver sig i kast med bekæmpelsen uden hjælp fra en skadedyrsbekæmper, her kan vi hjælpe hos Hobro Skadedyr. Vi fjerner måger, duer og krager i by og på landet.

Ring eller udfyld kontaktformularen og sammen finder vi den bedste løsning til duesikring af jeres bolig. Vi kan også tilbyde og fange fuglene i fælder, hvis forholdene tillader det.

Fuglepigge

Hobro Skadedyr`s fuglepigge består af en skinne af hård plast hvor der er monteret pigge af rustfri stål. fuglepiggene monteres med en speciel lim der kan holde til alt slags vind og vejr, Vores lim hæfter på alle slags overflader og kan tåle både frost og varme.

Hobro Skadedyr`s fuglepigge udskiller sig ved at være bedre egnet som fuglesikring på alle flader også på porøse flader. Fuglene kan ikke finde fast grund når de lander på fuglepiggene, og vil derfor hurtigt forsvinde fra stedet.

Et eksempel på montering af fuglepigge.

Fuglepigge har fået et dårligt ry desværre, da der findes flere skræmme historier og eksempler i bybilledet på fuglepigge monteret af gør-det-selv personer. Det er sørgeligt, idet fuglepigge sat op på den rette måde, kan være den mest hensigtsmæssig løsning.