En edderkoppebekæmpelse gør at du slipper for spindelvæv og edderkopper i vinduer og døre. Med vores professionelle behandling mod edderkopper slipper du hurtigt og nemt for edderkopper både indvendigt og udvendigt.

Vores behandling omfatter facader, udhæng, døre og rammerne rundt om vinduerne med en langtidsvirkende og miljøgodkendt lugtfri væske.

Vores væske som benyttes mod edderkopper, er uskadelig for husdyr og mennesker.

Edderkoppebekæmpelse her hos Hobro Skadedyr er yderst effektivt og udføres i efteråret og holder vinteren over. Vi anbefaler en fast serviceaftale hvert efterår, hvor vi så laver en bekæmpelse 1 gang om året. Så slipper du for spindelvæv og edderkopper i vinduerne, året rundt. Vi kan dog ikke garantere at holde edderkopperne 100% ude, selv efter en bekæmpelse, men utætte vinduer eller døre, hvor f.eks. fugerne er utæt eller mørnet over gulvhøjde inviterer edderkopperne indenfor i den dejlig varme bolig. Sørg for, at de værste fuger om fuges.

Husk dog når du skal pudse vinduer, at vandet fra vinduespusningen ikke må løbe ned af vinduesrammer, det vil få vores middel til og forsvinde og miste sin virkning, derfor er vinduespudsning med rentvands anlæg ikke en mulighed sammen med vores bekæmpelse..

fra sprøjtning til midlets virkning ophører går der ca 3 mdr.

Kontakt os idag for et tilbud på netop jeres edeerkoppebekæmpelse