Kakerlakker trives i Danmark, og der bliver kun flere af dem

Kakerlakker i fremgang

Desværre er kakerlakker ikke kun noget, der hører sydlandsferien til. For kakerlakker er faktisk i fremgang her i Danmark. Metroexpress fortog i 2014 en oprigning til flere skadedyrsbekæmpere, her viste det sig at på blot 5 år er stigningen steget ca 20%, vi ser samme tendens her hos Hobro Skadedyr, vi får også flere og flere opgaver med kakerlakker.

6 problemstillinger ved kakerlakker

Kakerlakker er noget man absolut er nødt til at tagemeget alvorligt. Kakerlakker forbindes nemlig med mange typer af skader på boligen og indvendig gener. Her er 6 af dem:

  1. Kakerlakkers ekskrementer lugter meget slemt. Er der mange ekskrementer vil lugten være ulidelig og opholde sig i. 
  2. Kakerlakker kravler i vores vores dagligvarer, og de spiser alt – dog mest salat og grønt. Derfor vigtigt og lukke poser med salat og grønt
  3. Kakerlakker kan overfører sygdomme og sprede smitte f.eks. salmonella og mave og tarme sygdomme. 
  4. Kakerlakkers afføring kan give allergisk reaktioner og give svære symptomer ved folk med svagt immunforsvar.
  5. Kakerlakker formere sig med lynets hast, på bare få uger kan kakaerlakker formere sig til flere tusinde, derfor vigtigt og slå hårdt ned med det samme de opdages.
  6. Kakerlakker er nataktive og kan give nogen meget uhyggelige lyde, de høres oftest om natten og de sene aftentimer, er du hurtig med lyset kan du se hvor de flygter hen og lokalisere deres opholdssted.

Her trives kakerlakker bedst

kakerlakkerne kommer som tidligere nævnt fra et varmere klima. Derfor trives de bedst i varmere rum feks med gulvvarme, hvor det er varmt (ca. 25-30 grader). De har derud over brug for fugtig klima og adgang til frisk vand. Kakerlakken er som nævnt nataktiv og derfor også vigtigt for dem og have et mørkt sted og gemme sig.

Kakerlakker ses typisk i køkkenet bagved køleskabet eller ovnen.

Vi tilbyder mod kakaerlakkerne en tågebehandling hvor vi kan få de helt fine dråber ind bag ovenen og køleskab og ind i alle revner og skrækker.

Husk vi altid giver et uforpligtende tilbud, ring eller skriv allerede idag