Det lyder Måske meget hyggeligt og lidt som en tegnefilm med mus i boligen. Men et par mus bliver hurtigt til rigtig mange og de små gnaver jo desværre i rigtig mange ting, de netop ikke skal opholde sig i. Heller ikke selv om det kan bringer dem selv i fare for døden, som f.eks. hvis de gnaver i husets skjulte ledninger inde bag væggene i huset.

Også ventilationsrør, isoleringen på loftet og feks dampspærrer er i stor fare for at blive voldsom ødelagt, når først musene er kommet indenfor i huset. Afløbsrør er dog kun et problem hvis det skulle være en rotte der har sneget sig indenfor. Så ser du gnavemærker eller en speciel ukendt lugt fra afløbene, er det meget værre det skyldes nemlig næsten altid rotter. Her vil du skulle have fat i kommunen, som privat borger er det nemlig kommunen der skal sende en rottemand ud, disse bekæmper vi ik!.

Find musen

Når du har fået mistanke om, at der er kommet mus indenfor, skal du have lokaliseret det område, hvor musene opholder sig. Mus kan komme ind gennem bare 5mm revner og sprækker. De har kun brug for en åbning på tykkelse med en kuglepen. Så det er et problem, hvis mureren har lavet et lufthul nede ved soklen mellem to sten til hulmuren, uden og have sat lille metalgitter ind. Så er musen inde.

Når du har fundet musen nye bolig, skal du holde øje med muselort, der ligner små stykker lakrids, nye og akutte huller i gips væg, ledninger, rør samt isolering,

Har du eller kender du en med en kat, vil de for det meste også kunne finde frem til musen ret hurtigt – hvis katten altså ikke lige har fået foder.

Slip af med musen

Der findes flere muligheder for at slippe af med musene igen, du kan selvfølgelig prøve til en start selv og fange musen med 2-3 fælder. Der er så også det etiske i det med fælder, skal det være en klapfælde hvor musen dør her og nu, er det vigtigt at fælden er kraftig nok til og brække nakken på musen Der findes også fælder der fanger musen i live, her er det dog vigtigt når musen er fanget at den bliver kørt langt væk, og sat ud i naturen så den ikke kommer tilbage igen. Har du ikke selv mod på opsætning af fælder kan vi hjælpe, vi benytter altid klapfælder og madding, som lokker dem til. Vores behandling kræver dog hjælp fra dig som kunde, da fælderne skal tjekkes dagligt. Vi sætter dem selvfølgelig op og tager dem med os igen sammen med de fangede mus.

Vi tilbyder musesikring inkl opsætning af vores fælder, samt jævnlige tjek og bortskaffelse af mus. Årlig aftale koster fra 2499,-

Drejer det sig om blot en vintersikring i sommerhuset kan vi klare det for 1499,-

Giv os et kald idag, så kigger vi ud forbi helt uforpligtende