Har du brug for myrebekæmpelse, kan Hobro skadedyr hjælpe hurtigt, effektivt og miljøvenligt.

Hobro Skadedyr tilbyder en sikker og holdbar myrebekæmpelse med brug af en væskegift eller speciel gelépasta, som er en nyere metode til at fjerne både myrerne og deres dronning. Kun med brug af denne væske eller gelépasta sørger vi for, at dine myrer forsvinder og bliver væk – én gang for alle.

Læs længere nede hvor hurtigt vores behandling virker.

Priser for myrebekæmpelse:

Engangsbehandling Myrer …………… 799,-
Sæsonbehandling Myrer …………. 3999,-

gælder ved alm parcelhuse.

Andre opgaver skriv for tilbud!

Mst reg nr 18-618

Myrer og myrebekæmpelse er et gængs problem, som rigtig mange døjer med, og som rigtig mange gerne ville være foruden. Derfor er myrebekæmpelse også noget, vi hyppigt selv begynder at rode os ud i – for hvor svært kan det være?

Du har sikkert prøvet alverdens løsninger i håb om, at din myrer forlader boligen og forbliver væk. Nogle af dine tiltag og løsninger har sikkert også virket, men problemet er bare, at myrerne altid finder deres vej tilbage.

Hobro Skadedyr tilbyder en særlig gelépasta til bekæmpelse af myrer

Bekæmpelse af myrer er ikke så nemt, som det umiddelbart lyder, og det er der en helt særlig grund til.

Vidste du, at myrerne aldrig forlader din bolig, hvis dronningen fortsat lever i sit bo? I forhold til bekæmpelse af myrer vil det sige, at vi skal vælte dronningen for at vælte hendes bønder.

Produktet vi bruger i vores myrebekæmpelse er en speciel gelépasta. En gelépasta er i korte træk en form for sukker, der fungerer som lokkemad til at tiltrække myrerne.

Det smarte ved denne form for bekæmpelse af myrer er, at myrerne lokkes af gelépastaen og tager substansen med ned i boet til dronningen. Grundet gæreffekten dør dronningen og hendes disciple både hurtigt og effektivt.

Vores behandlingen til bekæmpelse af myrer kan foregå både ude og inde, hvor vi gennemgår alle afkroge af jeres bolig og finder alle mulige indgange, myrerne kan have. Dog bruger vi udvendig mest væskeform.

Du vil opleve, at behandlingen har fuld effekt inden for 14 -21 dage.

Vi kører ud i postnumre 8000 – 9999 også aften og weekend – uden merpris og uden ekstra omkostninger for din bekæmpelse af myrer.

Med andre ord kommer du bedst af med myredronningen ved at kontakte Hobro Skadedyr

Myrer i huset kan fjernes på kun én uge

Myrer i huset, i boligen eller på arbejdspladsen kan med vore behandling fjernes på cirka en uge. Hvis I alligevel oplever, at i stadig har myrer i huset og vores myrebekæmpelse derfor ikke har givet afkast, så husk på, at vi normalt kan forvente op til 14-21 dage. Giv det mindst 21 dage for at sikre, at behandlingen har opnået sin fulde effekt.

Så hvis du vil af med jeres myrer i huset, så kontakte os i dag. Vores myrebekæmpelse er effektiv og hjælper dig af med dine kravlende problemer én gang for alle.

Fra vores centrale beliggenhed i Hobro, kører vi som sagt ud til alle i postnumre 8000 – 9999. Vi skal blot bruge din og myrernes adresse. Så sørger vi for en professionel myrebekæmpelse i, og i omegn af, din bolig.

Betalingen foregår kontant eller på mobilpay og ordnes, når vi fjerner jeres myrer.